Testimonials

We hebben veel aan Maartjes feedback op onze meerjarige subsidieaanvraag gehad. Ze wist de vinger op de zere plek te leggen en daagde ons uit om de aanvraag naar een volgend niveau te tillen.

Libero Strijkorkest

Ik heb Maartje leren kennen als een hele goede en betrokken adviseur. We hebben een jaar intensief samengewerkt bij Kickstart Cultuurfonds, en in die tijd heb ik haar echt zien groeien. Maartje heeft veel kennis van de sector en kan goed onderbouwen hoe ze tot een oordeel komt. Ze is helder in haar communicatie en je kunt van haar op aan. En daarnaast is ze een hele gezellige, prettige collega!

Wendy Veerman,

programmamanager , Kickstart Cultuurfonds

Maartje heeft voor ons verschillende wervingstrajecten succesvol afgerond. Ze weet complexe informatie van verschillende partijen samen te brengen tot één geheel. Ze stelt hierbij de juiste vragen en weet het project op die manier verder te brengen dan het al was. Maartje is snel, analytisch, eerlijk en bovendien een hele fijne collega!

Marleen Lamers

zakelijk directeur, Theater De Krakeling

Maartje is bij ons als trainee begonnen en ontwikkelde zich al binnen een paar maanden tot een pragmatisch ingestelde duizendpoot. Ze is in staat om over sterk inhoudelijke onderwerpen wervend te schrijven. Ook met particuliere gevers voelde ze zich al snel op haar gemak en slaagt ze er in de gunfactor te laten ontstaan. Haar analyse is scherp en ze gaat een constructieve discussie niet uit de weg. Als collega denkt ze altijd mee en wijst je met een hulpvraag nooit af. Helaas koos Maartje voor een carrière als freelancer en niet als medewerker. Gelukkig bleef ze met ons samenwerken en het verbaast ons team niet dat ze sinds haar vertrek zulke mooie stappen heeft gezet.

Bart Cordemeijer

directeur, Van Dooren Advies

Ik werk, of heb gewerkt voor